18 Haziran 2014 Çarşamba

Dizilerin hayatımızdaki önemi ve fragmanlar

Diziler hayatlarımızda bir hayli yer edinmeyi başardılar. Halkımızın bu büyük ilgisi dizi sektörünün hareketlenmesine ve gelişmesine yol açtı. Bizler de bunun bilinciyle yerli dizileri tanıtmaya ve bölüm fragmanları yayınlamaya karar verdik.




Hem yerli hem de yabancı dizi fragmanları yanında merakla beklenen pekçok vizyon filminin de fragmanını blogumuzda bulabilirsiniz. Karadayı'daki imkansız aşkı ve babasını kurtarmak için canını dişine takan adamı, Güneşi Beklerken 'de geçmişin sırlarına rağmen aşklarını ve dostluklarını sürdürmeye çalışan pırıl pırıl gençleri, Med Cezir'de Yaman ile Mira'nın farklılık ve zorluklara rağmen yaşadıkları aşkı, Küçük Ağa'nın triplerini ve zekice tavırlarını, Küçük Gelin'in çektiği zorlukları sitemizde yaşamaya devam edeceksiniz. Çalıkuşu, Fatih Harbiye, Seksenler, Arka Sokaklar ve daha pekçok dizinin fragmanları sizler için blogumuzda hergün yayınlanacak.

Blogumuzun sosyal olmasını ve insanların yorumlarıyla konularımıza katılmalarını istiyoruz. Hergün yayınlayacağımız video ve fragmanlarla ilgili görüşlerinizi paylaşarak sosyalleşebilir, diğer dizi fanlarıyla görüş alışverişinde bulunabilirsiniz.

Fragmanların hızlı yayınlanması için ilgili tüm kanal ve siteler düzenli olarak taranmakta ve sitemizde en güncel fragmanlar yayınlanmaktadır. Sitemizin gelişmiş arayüzü sayesinde ister bilgisayardan ister akıllı telefon veya tabletinizden girin ve eğlenceye siz de katılın.

Sitemizde fragmanların yanısıra editörlerimiz tarafından güncel dizi haberleri de eklenmektedir. Böylece sektörde ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder