28 Haziran 2014 Cumartesi

Aşk ve sırların gölgesinde Güneşi Beklerken

Geçtiğimiz yaz ekranlara merhaba diyen Güneşi Beklerken hem hikayesi ile hem de güçlü ve yetenekli oyuncu kadrosu ile halkımızın büyük ilgisini çekti. Bu ilgi dizinin reytinglerinin yükselmesine ve kış sezonunda da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmasına neden oldu. Liseli gençlerin aşkları, dostlukları, anlaşmazlıkları ekranlara geldi.



Gölyazı'da doğup büyüyen Zeynep annesiyle birlikte İstanbul'a taşınır ve Sayer kolejinde eğitimine devam eder. Bu okulda başına pekçok kötü olayla birlikte aşk da gelecektir. İlk başlarda Barış adlı gençten hoşlanan Zeynep bir süre sonra gerçek aşkla tanışır. Zengin bir ailenin çocuğu olan Kerem asidir ancak ailevi nedenlerden dolayı içindeki iyi insanı ortaya çıkarmakta zorlanır. Onun yardımına Zeynep koşacaktır. Pekçok engeli aşan çift büyük bir aşk yaşamaya başlarlar. Güneşi Beklerken dizisini sevenler de onlara ZeyKer diye seslenmeye başlar.


Ne yazık ki Güneşi Beklerken dizisinde pekçok sır, cinayet, entrika ve kavgalar da eksik olmaz. Özellikle Sayer Kimya ile ilgili sırlar dizinin akışının değişmesine neden olur. Özellikle son bölümlerde Kerem'in babası Ahmet Sayer'in içinde olabileceği düşünülen olaylar pekçok kişinin hayatını olumsuz etkilemeye başlar. Acaba Barış'ın babasının da ölümüyle sonuçlanan olayların sorumlusu kimdir? Barış son bölümlerde Sayer ailesine yakın durarak bu konuda ipuçları ararken, ailesiyle ilgili çıkan söylentiler Kerem'i rahatsız etmektedir.


Kerem ailesi hakkında söylenenlerin doğru olduğuna inanmaz ve okula gelerek bunu anlatmaya başlar. Aynı zamanda kimlerin yanında olduğunu merak etmektedir. Okuldaki pekçok kişi yanında yer alır. Hatta kısa bir süre önce tartıştığı yakın arkadaş Can bile bir an düşünmeden arkadaşının yanında yer alır. Ancak Kerem'in en çok yanında görmek istediği kişi Zeynep'tir. Annesinin söyledikleri, Sayerler hakkında ortalığa saçılan gerçekler genç kızın tereddüt etmesine yol açar. İşte son bölüm de bu sahne ile bitiyor.


Sitemizde bundan sonraki bölümler için düzenli olarak Güneşi Beklerken fragmanı yayınlayacak ve yeni bölümün değerlendirmesini yapacağız. Umarız siz de yorumlarınızla bize katılırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder